Communiqué – Juryverkiezing Tour d’Ambiance

Tielt-Winge, zondag 8 september 2019. – De eerste Juryverkiezing van Tour d’Ambiance kende een recordopkomst met 112 uitgebrachte stemmen.

Werden verkozen als Jurylid voor een termijn van ruim 1 jaar , aflopend na de Vuelta d’España van 2020:

Mevr. PURNELLE, Bieke met 32% van de stemmen

Dhr. @Krulsnor met 30% van de stemmen

definitieve uitslag Juryverkiezing 2019

Mevr. Purnelle, die zichzelf omschrijft als ‘supercalifragilisticexpialidocious’, nam reeds eerder deel aan #TourdAmbiance, waarin zij verdienstelijk 26e werd. Ze blogt regelmatig over randzaken en bijkomstigheden met betrekking tot het wielrennen.

Dhr. @Krulsnor, die naar eigen zeggen niet foutloos tweet en daarnaast ook loopt en danst, neemt voor het eerst deel aan #VueltadeAmbiancia waar hij op dit moment de 15e plaats bekleedt.

Zij zullen Dhr. Filip Aerts, bezieler, sponsor en Voorzitter van het Organisatiecomité van Tour d’Ambiance, bijstaan in de beraadslagingen van de Jury, inclusief maar niet uitsluitend m.b.t. de verdeling van de prijzen, de naleving van het reglement en deontologische vraagstukken aangaande de pronostieken en de deelnemers.

De Jury wenst tevens Mevr. Van de Walle en Mevr. @inge_gls uitdrukkelijk te bedanken voor hun gewaardeerde bijdrage aan het democratische proces.

Auteur: filipaertsdigi

Sociaal digitaal van het eerste uur. Marketing/communicatie- en mensenleider met een hart. Altijd zoekend naar waarde(n).

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: