Jullie giften van #VueltadeAmbiancia gaan naar Unicef en Revalidatie & MS Centrum Overpelt

Beste deelnemers van #VueltadeAmbiancia 2019,

Ik heb lang geprobeerd om contact te leggen met de vzw fietspleziervooriedereen.be die we als goed doel hadden gekozen voor Vuelta de Ambiancia. Helaas is dat niet echt gelukt, en bleek het ook erg moeilijk om met één van de verbonden vzw’s en dienstencentra rechtstreeks iets op te zetten met enige garantie dat de gift ook effectief naar een fietsgerelateerde activiteit zou gaan.

Daarom heb ik besloten om het over een andere boeg te gooien en jullie donaties (voor een totaal van 300 euro) te verdelen over twee even prachtige en fietsgerelateerde initiatieven:

  • jullie hebben aan Unicef 2 fietsen geschonken ten bedrage van 252 euro waarmee kinderen in afgelegen/landelijk gebied voortaan elke dag naar school kunnen gaan (enfin, fietsen :)) – bekijk hier jullie giftcertificaat
  • het restbedrag van 48 euro is overgemaakt aan het Revalidatie & MS Centrum Overpelt waar ook renner Stig Broeckx met succes aan zijn herstel werkt

Ik twijfel er niet aan dat jullie ook achter deze alternatieve keuzes staan, maar ik vind het even belangrijk om 100% transparant te zijn rond wat er met jullie inleg en gulle donaties gebeurt.

Suggesties voor fietsgerelateerde initiatieven die we in 2020 kunnen steunen met Tour d’Ambiance zijn zeker welkom. Eén initiatief dat we gedurende een hele jaargang steunen is ook een optie.
Met ‘Het Balanske’ hebben we in elk geval een heel goed contact gehad dit jaar.

Nog eens bedankt voor jullie bijdrage, voor de ambiance en voor alle fun, en alvast de Beste Wielerwensen voor 2020!

Warme groeten,
Filip

Auteur: filipaertsdigi

Sociaal digitaal van het eerste uur. Marketing/communicatie- en mensenleider met een hart. Altijd zoekend naar waarde(n).

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: