Potto di Premi del Giro 2021

De prijzenpot!

Wat valt er, behalve Eeuwige Roem in de Hall of Famebiance en kostbare punten voor de Grand Slam, te winnen met #TdAGiro?

Wint Remco de Giro? Dan wint de hele top 10 een prijs!

Winnaar van het Eindklassement

Cuvèe “Giro d’Italia” is een Prosecco Rose DOC Millesimato van Glera en Pinot Nero-druiven. De Pinot Nero druiven zorgen voor de delicaat roze kleur met lichtroze reflecties. Zeer fijne parels. Fris en elegant. Met fruitige aroma’s en een bloemige ondertoon. Ideaal als feestelijk aperitief.
Je kan deze Prosecco Rose DOC Millesimato van de Giro d’Italia ook schenken bij lichte voorgerechten of pasta.

2e Plaats

3e Plaats

4e en 5e Plaats

Giro d'Italia bidon
Officiële Giro d’Italia bidon

Tutti Punti Spumanti

Wie scoort opgeteld de meeste punten via het puntenklassement, de bergprijs en het jongerenklassement? (Als de winnaar van de Tutti Punti ook op het podium van het eindklassement staat schuift deze prijs door naar de eerstvolgende (buiten de algemene top 3) in het nevenklassement.)

Premio Marco Panzani

Wie gaat hard in het begin maar eindigt slap en gaargekookt in het klassement? Dit is de prijs voor wie de diepste val maakt in het klassement tussen de eerste rustdag en het eindklassement van de Giro.
(Bekijk de winnaar van 2020)


In geval van ex aequo(‘s) in de klassementen wordt de volgorde van de prijzen bepaald volgens deze criteria: de totaalscore, het aantal etappezeges, het aantal podiumplaatsen in etappes, het aantal top 10-plaatsen in etappe-uitslagen, de rangschikking volgens het WCS-platform.

%d bloggers liken dit: